NO / EN

Karriere i Mestergruppen

Konsernet Mestergruppen har ca. 1600 medarbeidere i Norge. Mestergruppen eier mange ulike selskaper innen flere virksomhetsområder, og er derfor en spennende arbeidsplass. Hos oss er det gode karrieremuligheter og mulighet for kurs og videreutvikling.

Vi har en stor variasjon av stillinger. Våre medarbeidere er blant annet håndverkere, arkitekter, selgere, regnskapskonsulenter, IT-konsulenter, webredaktører, markedsførere, byggeledere, HR-konsulenter, lagermedarbeidere og mye mer!

BAE-næringen (bygg-, anlegg og eiendomsnæringen) er en av Norges største næringer. Vår visjon er å forandre byggebransjen. Med oppfinnsomhet, digitalisering og samhandling skal vi gjøre kundereisen trygg, effektiv og miljøvennlig. Vi er en sammensveiset, jovial og hyggelig gjeng som jobber hardt for å lansere de beste løsningene i bransjen.

Her er hva noen av våre medarbeidere sier om hvordan det er å jobbe hos oss:– Dyktige kollegaer, høye ambisjoner og stor frihet er noe av det jeg liker best med å jobbe i Mestergruppen. Her får man jobbe tverrfaglig med engasjerte og inkluderende kollegaer, i et selskap som er opptatt av læring og personlig utvikling.   

Simen Øverjordet Aas, daglig leder Medlemstjenester i Mestergruppen


– Jeg brenner for nye utfordringer og variasjon i arbeidshverdagen sammen med det sosiale felleskapet. Det å jobbe i et tverrfaglig miljø gir stadig faglig påfyll og en bred kunnskap på tvers av forretningsområdene.

Martine L. Hem, Produktansvarlig B2C, Mestergruppen– Det gode arbeidsmiljøet i Pretre gjør at jeg selv etter 18 år i firmaet gleder meg til å gå på arbeid hver dag. Arbeidsoppgavene mine er varierte, og jeg har god styring på hvordan jeg planlegger min egen arbeidsdag.

Inge Martin Hinna, produksjonsplanlegger, Pretre– Hver dag gleder jeg meg til å gå på jobb. Mye av grunnen til at jeg trives så godt er først og fremst gode kollegaer og det gode miljøet vi har på min arbeidsplass. Det spesielle og fine ved bransjen vår er alle relasjonene.

Randi Reime, proffselger, XL-BYGG Klepp– Mestergruppen er en arbeidsplass full av engasjerende, trivelige og faglig sterke kollegaer. Med høyt tempo og en fremtidsrettet visjon er ingen dag uten utfordringer, og læringskurven er bratt!

Martin Zimmer Wold, masterdataansvarlig, Mestergruppen

SE ALLE VÅRE LEDIGE STILLINGER HER

LES VÅRE VERDIER HER